Om prosjektet

Selveierleilighetene på Eliløkken Sjøside

Eliløkken Sjøside er et nytt utbyggingsområde som har reist seg i sjøkanten i Børsa, like ved Børsa småbåthavn.

Området er allerede utbygd med en blokk og flere rekkehus, og i neste byggetrinn er det 9-mannsboliger på delfelt BK3 som skal bygges. 9-mannsboligene vil bestå av 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter fra ca. 41 til 81 kvm (BRA). Leilighetene bygges etter kravene i TEK17, og blir moderne leiligheter med tiltalende standard.

Rekkehus kommer for salg

Følg med framover når vi lanserer nye rekkehus!

Meld interesse allerede i dag gjennom vårt kontaktskjema, og vær først ute til å få informasjon.

Nærområdet

Sentral beliggenhet i sjøkanten på Elistranda i Børsa. Kort vei til Børsa sentrum hvor en finner bl.a. butikker, bank, rådhus, apotek, legesenter, bensinstasjon, båtmarina, skole og barnehage.

I nærmiljøet finnes gode turmuligheter både langs sjøen, samt skogsstier og vei. Fredly folkehøgskole ligger kort gange unna, og tilbyr rimelig medlemskap i sitt treningsstudio.

Nært sentrum

Fra Børsa er det ca. 20 minutters kjøring med bil til Rosten med kjøpesenter og rikelige servicetilbud, samt ca. 30 minutter til Trondheim sentrum. Orkanger med godt servicetilbud ligger bare 10 minutter unna. Børsa kan by på godt kollektivtilbud og ligger i takstsone Stor- Trondheim, noe som betyr bussbillett til “bytakst”.

Kommunen kan by på et bredt aktivitetstilbud, og i Børsa finner vi bl.a. gressbane, kunstgressbane og friidrettsanlegg. Børsa fikk høsten 2015 ny og moderne barneskole, og i tilknytning til denne åpnet også en ny idrettshall/flerbrukshall. Børsa kan også skilte med egen marina for småbåter, og denne ligger bare et liten spasertur unna.

Interessert?

Finn din nye leilighet gjennom vår boligvelger, og ta kontakt med megler om du har noen spørsmål.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.